maandag 6 juni 2016

de afterparty.....


Het was leuk, gezellig en enorm spannend voor mij. Een eerste open dag is vooral aftasten en heel veel leren over wat je wel en niet wil een volgende keer. Ik heb genoten van de complimenten, leuke berichtjes, verkoop en natuurlijk de bezoekers.


Voor nu de afterparty.
Voor wie niet kon komen laat ik de komende weken de voorbeelden zien die uitgestald waren bij mij thuis.
Als eerste de voorbeelden van de balloonbuilders set. Op het eerste oog een set waar je niet meteen heel enthousiast van wordt. Tot je de voorbeelden ziet.

De part animal vind ik vooral ooke rg leuk voor pubers waar een kaart maken toch soms lastig voor is. Herken je de verschillende ballon onderdelen?

Deze voorbeelden zijn niet door mij gemaakt maar door Josefien van deze blog (klik) . Zij heeft mij heel lief geholpen zodat ik bij alle sets voorbeelden had. Nogmaals mijn dank. En de komende weken zie je vast meer werk van haar.Het eerste kaartje van mijn verjaardagsmaand is vrijdag ook op de mat gevallen.Zo leuk met de uilen pons. Er is ondertussen een kaartje terug met een piepklein cadeautje erbij. Wil je me ook een verjaardagskaartje sturen. Dat kan. Leuk! Je kan alle berichten hierover teug lezen onder de noemer hint in het rijtje hiernaast. Mijn adres kan je opvragen via een email (klik) .

Voor deze week staan er drie workshops gepland.
Allen jij stempelt.
Morgenavond zijn er nog 4 plekjes
Woensdagmiddag is er nog een plekje
Donderdagmiddag is er nog een plekje
Heb je zin om aan te schuiven laat het me dan even weten via een email (klik).

Tot morgen......

1 opmerking:

vrolijkheidzelve zei

Die kaartjes zijn leuk!

Ik vind dit zo'n leuke set!
Is dan ook niet voor niks mijn eerste Stampin up set :D