woensdag 9 november 2016

secret santa en een pauze.....


Bij de action zag ik een heel leuk kerstblik voor een heel klein prijsje. Daar wilde ik iets leuks mee verzinnen. Duurde even maar hier mijn idee.

De komende week heb ik twee operaties waarvan ik van de tweede wel een tijdje op bed mag liggen. Kom je nu in de periode tot oud en nieuw een bestelling ophalen o0f bestellen, iets kopen in mijn winkeltje, op ziekenbezoek  of stuur je me een kaartje dan mag je een wensje in het blik doen. Stuur je me een kaartje stop het briefje er dan bij dan stop ik het wel in het blik voor je.

Op oudjaarsdag ga ik met mijn dochter alle wensjes bekijken en een wens vervullen. Wens dus wel iets wat ik kan vervullen dus geen wereldvrede of een andere verkiezingsuitslag. Voor deze keer mag je hebberig zijn.

Is dit een leuk idee voor een mooi blik of niet?

De komende tijd zal er minder beweging zijn op mijn blog. dat ligt eraan of ik iets te vertellen heb of misschien voel ik me even niet zo goed. Wees gerust ik kom terug :) :)

In de tussentijd wordt mijn laptop gerepareerd, ik kon de laatste weken niet meer reageren op jullie blogs. Met excuses. Ik geniet enorm van jullie creativiteit maar de laptop en google werkte niet mee. Zodra het gerepareerd is plaats ik meteen bij iedereen weer een reactie.

Voor nu zie ik met plezier jullie wensjes tegemoet....


2 opmerkingen:

vrolijkheidzelve zei

Wat een leuk idee! :D

Erika de Niet-Winkels zei

Wat een gaaf idee zeg!
En wat superlief!